Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü, Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı'nda görevli Dr. Öğretim Üyesi Yunus Emre Durmuş (37), Atakum ilçesindeki evinde aniden rahatsızlandı. Yakınları tarafından özel bir hastaneye götürülen Durmuş, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Cenazesi çok sayıda arkadaşının katılımıyla son yolculuğuna uğurlanan Dr. Durmuş'un, uzun süredir kanser tedavisi gördüğü ve kalp rahatsızlığı bulunduğu bilgisi edinildi. Bunun yanı sıra zayıflama amacıyla kullanılan iğneleri denediği de iddialar arasında yer alıyor.
Olayın ardından polis ekipleri, Dr. Durmuş'un sağlık durumu ve olası ölüm sebepleri üzerine bir inceleme başlattı. Bu trajik kayıp, sağlık camiasında ve öğrencileri arasında derin bir üzüntü yarattı.