03 Haziran 2026, Çarşamba 12:31
Son Dakika | GÜNCEL

AK Parti'de Yönetim Değişikliği: 4 İlde Yeni İl Başkanları Atandı

AK Parti, siyasi etkinliğini artırmak amacıyla 4 ilde yeni il başkanlarının atanmasına karar verdi. Adana, Diyarbakır, Giresun ve Siirt'te yapılan değişikliklerin arka planındaki detaylar açıklandı.

AK Parti, şehirlerdeki siyasi faaliyetlerini güçlendirmek amacıyla kapsamlı bir değerlendirme yapmakta ve bu çerçevede önemli adımlar atmaktadır. Partiden yapılan yazılı açıklamada, Adana, Diyarbakır, Giresun ve Siirt illerinde görev değişikliklerine gidildiği duyuruldu.

Açıklamada, yeni il başkanlarının en kısa sürede görevlerine başlayacağı belirtilirken, AK Parti'nin sadece bir siyasi oluşum değil, aynı zamanda dünya mazlumlarına umut taşıyan bir medeniyet yürüyüşünün temsilcisi olduğu vurgulandı. Parti, içindeki dönüşüm süreçlerini yüksek bir sorumlulukla yönetmeyi hedefliyor.

Değişikliklerin yanı sıra, görevlerini devreden il başkanlarına teşekkür eden AK Parti yetkilileri, Genel Başkanları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşma kararlılığında olduklarını ifade etti. "Durmak yok, yola devam" diyerek, geleceğe yönelik güçlü bir mesaj verdiler.