27 Mayıs 2026, Çarşamba 23:21
Son Dakika | GÜNCEL

Bayramda Gerçekleşen Cinayet: Akrabasını Öldüren Zanlı Polise Teslim Oldu

Urla'da bayram günü meydana gelen korkunç cinayet, akrabalar arasındaki alacak meselesinin can kaybına yol açması ile sona erdi. Olayın ardından dedektif ekipleri soruşturmaya başladı.

İzmir'in Urla ilçesinde bayram günü yaşanan bir cinayet, ilçede büyük yankı uyandırdı. Mermerli Çeşme mevkiinde meydana gelen olayda, R.Ş. isimli şahıs, akrabası Gökhan Şimşek'i (35) alacak verecek meselesi yüzünden otomobilinde boğazını keserek öldürdü. Cinayet sonrası R.Ş., kanlar içinde kalan cesedi Mermerli Çeşme'deki bir kahvehanenin önüne bıraktı ve kalabalığa dönerek, "Polise haber verin, ibreti alem için yaptım!" diyerek kendini ihbar etti.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. Kısa sürede olay yerine intikal eden sağlık ekipleri, Gökhan Şimşek’in hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, olay yerini güvenlik çemberine alarak geniş bir inceleme başlattı. Şimşek’in cenazesi, savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Cinayet şüphelisi R.Ş. ise gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.