Kadıköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları sırasında çöken binada, kahraman itfaiye ekipleri tarafından iki işçi kurtarıldı. Olay, sabah saatlerinde meydana gelirken, yaralıların durumu stabil.
Bugün saat 10.00 civarında Kadıköy'ün Caferağa Mahallesi Yusuf Kamil Paşa Sokak'ında bir bina çökme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yıkımı süren binadan gelen çökme sesleri üzerine olay yerine acil yardım ve kurtarma ekipleri sevk edildi.
İtfaiye ve sağlık ekipleri, göçük altında kalan işçiler Osman Akçan (33) ve Nuhyettin Akçan'ı (40) başarılı bir operasyonla kurtardı. Yaralı işçilere olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldıkları ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Olay yerindeki kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.