Hatay'ın Samandağ ilçesinde, kekik toplamak için dağlık bir alanda dolaşan bir kadın dengesini kaybederek uçurumdan düştü. Olay yerine hızla ulaşan ekipler, kadını kurtararak hastaneye sevk etti.
Hatay'ın Samandağ ilçesine bağlı Sutaşı Mahallesi'nde, gizli bir kimliğe sahip bir kadın kekik toplamak amacıyla gittiği dağlık arazide dengesini kaybederek uçurumdan düştü.
Yakınları durumu fark ederek hemen olay yerine yardım çağrısında bulundu. Kısa sürede AFAD, jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri bölgeye intikal etti. Ekipler, düşen kadını bulmak için yoğun çaba sarf etti.
Kurtarma çalışmaları sonucunda kadına ulaşıldı ve sağlık durumu kontrol edildikten sonra ambulansla Samandağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili incelemeler sürdürülüyor.