27 Temmuz 2026, Pazartesi 01:49
Son Dakika | GÜNCEL

Lastiği Patlayan Araç, Üç Genç Hayatını Kaybetti

Lüleburgaz'da meydana gelen feci kaza, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu lastiği patlayan bir aracın bariyerlere çarpmasıyla gerçekleşti. Olayda üç genç trajik bir şekilde yaşamını yitirdi.

Lüleburgaz ilçesinin Büyükkarıştıran mevkiinde gerçekleşen kazada, 39 AET 744 plakalı otomobil seyir halindeyken lastiğinin patlaması sonucu sürücüsünün kontrolünden çıktı. Araç, bariyerlere çarparak takla attı.

Kaza sonrası, olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve emniyet ekibi intikal etti. Yapılan incelemelerde, kazanın etkisiyle dışarı fırlayan Emirhan Lozanlıoğlu, Ömer Zar ve Ferhat Tomurcuk'un hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

Bir diğer yaralı ise olay yerindeki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından yol, trafik akışının kontrolü sağlanana kadar bir süre kapatıldı. Ekiplerin incelemeleri tamamlandıktan sonra hurdaya dönen otomobil çekici yardımıyla kaldırıldı ve trafik tekrar normale döndü.

Yetkililer, kaza ile ilgili olarak kapsamlı bir inceleme başlattı.