28 Mayıs 2026, Perşembe 01:16
Son Dakika | GÜNCEL

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Koç Ailesi Üyelerini Ağırladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Ziyaretin, Koç Topluluğu’nun 100. yılı dolayısıyla düzenlenecek etkinliklere davet amacıyla yapıldığı belirtildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç, Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Ziyaretin sebebi, Koç Topluluğu’nun 100. yıl dönümü dolayısıyla organize edilecek etkinliklere ilişkin davetiyeleri takdim etmekti.

Yapılan açıklamada, 'Nazik ziyaretleri ve davetleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ederiz' ifadeleri yer aldı. Bu buluşma, hem iş dünyası hem de siyasi camiada dikkatle takip edildi.