09 Şubat 2026, Pazartesi 03:35
Son Dakika | GÜNCEL

Selçuk-Aydın Kara Yolunda Çökme Olayı: Yol Kapandı, Önlemler Alındı

İzmir'de etkili olan sağanak yağışlar Selçuk-Aydın kara yolunda çökme olayına neden oldu. Yol, çift taraflı ulaşıma kapatıldı ve bölgede güvenlik önlemleri alındı.

İzmir'de son günlerde devam eden yoğun yağışlar, günlük yaşamı olumsuz etkileyerek ciddi bir duruma yol açtı. Selçuk-Aydın kara yolunun Havutçu mevkisinde meydana gelen çökme, sürücüleri zor durumda bıraktı.

Yağışların etkisiyle yolun çökmesi sonucunda, ulaşıma kapatılan bölgeye jandarma ekipleri sevk edilerek güvenlik önlemleri alındı. Karayolları ekipleri, çöken kısmın onarımı için çalışmalarına hızla başladı.

Bölgedeki bir işletmenin sahibi İbrahim Çağlar, o an yaşanan panik hakkında gazetecilere bilgi vererek, "Deprem oluyor sandık, sonra yolun çöktüğünü gördük. Trafiği durdurma konusunda elimizden geleni yaptık, sonrasında yetkililer müdahale etti." ifadelerini kullandı.