Üç ay önce Sivrihisar Devlet Hastanesi'nde yaşanan bir olay, hem hastane yönetimini hem de sağlık camiasını sarsmayı başardı. İddiaya göre, hastane müdürü T.Y. ile personel A.D. arasında gerçekleşen tartışma, hastane koridorunda başladığı sırada dönüştüğü kavgada T.Y., A.D.'ye yumruk atarak yere düşmesine neden oldu. Kavga anları güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla birlikte olay hızla yayıldı.
Yaşanan bu olayın ardından, Sivrihisar Kaymakamlığı tarafından hastane müdürü T.Y. açığa alındı. Hastane yetkilileri, ilgili süreçlerin titizlikle yürütüleceğini açıkladı.
GÜVENLİK GÖREVLİSİ HAKKINDA İKİNCİ SORUŞTURMA
Ayrıca, Sivrihisar Devlet Hastanesi'nde bir güvenlik görevlisinin bekleme salonunda bir kadına oturarak şaka yaptığı görüntülere yönelik de idari bir soruşturma başlatıldığı duyuruldu. Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü, her iki olay hakkında gerekli idari prosedürlerin başlatıldığını belirtti.