Ankara'da yaşayan Necla Özmen, ABD Başkanı Donald Trump'ın biyolojik kızı olduğunu iddia etti. Milliyet.com.tr'ye yaptığı açıklamalarda, Trump ile ilgili çıkan 'sahte çocuk' iddialarına karşılık veren Özmen, yasal süreç başlattığını açıkladı. 'Hayatımda hiç evlenmedim ve çocuk doğurmadım,' diyen Özmen, Türkiye'ye gelecek olan Trump için hazırlıklar yaptığını belirtti.
Sosyal medya üzerinden kendisinin kızı olduğunu savunan bir kişi hakkında sert açıklamalarda bulunan Özmen, ‘Doğum yapmayan bir insanın çocuğu olamaz’ ifadelerini kullandı. Özmen, Trump ile görüşme umuduyla hazırladığı baklava ve sarma gibi Türk lezzetlerini de onun beğenisine sunmaya hazır olduğunu açıkladı.
Röportajında Ivanka Trump ile kıyaslama yapan Özmen, esprili bir şekilde kendisinin daha güzel olduğunu söyledi. Trump'ın geçmişteki aile hikayesini öğrendiğinde yaşadığı duyguları paylaşan Özmen, basın aracılığıyla Trump’a ulaşmayı umduğunu ifade etti.
Özmen, Trump'ın Türkiye’ye yönelik kararlarını etkilediğini düşündüğünü söyleyerek, ‘F-35 kararına çok sevindim. O, fikrinden caymaz,’ şeklinde konuştu.