27 Mayıs 2026, Çarşamba 22:27
Son Dakika | GÜNCEL

Yozgat'ta Feci Kaza: Öğrenci Servisi Devrildi, 3 Kayıp Verildi

Yozgat'ın Saraykent ilçesinde meydana gelen trajik bir kazada, öğrenci servisi devrilmesi sonucu 2 öğrenci ve şoförü yaşamını yitirdi, 7 öğrenci yaralandı.

Yozgat'ın Saraykent ilçesinde meydana gelen acı kaza, eğitim sürecindeki gençlerin hayatını derinden etkiledi. 66 ADT 198 plakalı öğrenci servisi, Söğütlü köyüne seyir halindeyken kontrolden çıkarak devrildi.

Olay üzerine sağlık ekipleri hemen bölgeye intikal etti. İlk belirlemelere göre, kazada 2 öğrenci ile servis şoförü hayatını kaybetti. Ayrıca, 7 öğrenci de yaralandı. Yaralıların sağlık durumu hakkında bilgiler de kamuoyuyla paylaşıldı. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, bir öğrencinin kalça kırığı geçirdiğini ve diğerlerinin durumlarının iyi olduğunu ifade etti.

Henüz sürücünün kimliği öğrenilemedi. Kazanın sebebi hakkında detaylı bir soruşturma başlatıldı. Bu tür olayların önlenmesi için gerekli tedbirlerin alınması talep ediliyor.